2012. január 23., hétfő

Luciani, Brigitte : Micsoda csapat!: (Borz úr é - Jelenlegi ára: 1 640 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre!
A raktárunk 2012. január 9. -ig zárva, a megrendeléseket ezt köetően tudjuk feldolgozni és átadni, kiszállítani. Micsoda csapat!: (Borz úr és Róka asszony 3. )A könyv listaára: 1999 Ft. Leírás:
Immár harmadik kalandja olvasható Borz úrnak és Róka asszonynak, valamint csemetéiknek. Torkoska és Borzas korábban el sem tudták volna elképzelni, hogy rókákkal lakjanak együtt, egy közös odúban. Időközben azonban megkedvelték új lakótársaikat, így Vöröskét, a rókalányt is, bár idegesíti őket tudálékonysága. A két borz éppen ugróversenyezik az erdőben, mikor megzavarja őket majdnem-testvérük, aki kitalálja: építsenek hajót maguknak. Ők lennének vajon a legjobb csapat? Vagy csak veszekedni tudnak egymással? Rövid időn belül úgy tűnik, ez utóbbi a helyzet. Borzas úgy dönt: külön hajót épít, mert nem tetszik neki Vöröske ötlete a vitorlásról, s végül a rókalány csak azért is egyedül kezd bele tervébe, hogy Torkoska a hóddal és a nyuszttal egy harmadikon dolgozzon. Hogy végül melyik hajó is bizonyul a legjobbnak? Az erdei állatok ezt egy versenyen döntik el... Brigitte Luciani és a rajzoló, Eve Tharlet igazán színvonalas képregénye gyermekkönyvtáraknak ajánlott. ISBN: 978-963-245-461-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütörtök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az Átadópontra, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 640 Ft

Az aukció vége: 2012-01-24 14:03
. Luciani, Brigitte : Micsoda csapat!: (Borz úr é - Jelenlegi ára: 1 640 Ft